18.1.2017

Kevätkauden odotetuimmat

Kirjaniilo on päässyt hyvien kirjojen makuun! Viimeisimpänä luin Leena Parkkiselta Säädyllinen ainesosa -teoksen ja siitä lisää ihan hetikohtapian. Mutta kerropa silti jo nyt, että tykkäsin. Tykkään aina Parkkisista, enkä pettynyt nytkään.

Viime vuodelta on vielä uutuuksia lukematta ja niistä ainakin Leena Krohnin lastenkirja Kirje Buddhalle pääsee pian lukulampun alle. Myös suosikiltani Margaret Atwoodilta ilmestyi viime vuonna Hag-Seed. Se on mukaelma Shakespearen Myrskystä. Tarttis varmaan lukea se Shakespeare uudelleen samalla? Toinen viime vuonna julkaissut suosikkini on Zadie Smith.

Kotimaisia talven ja kevättalven odotetuimpia ovat Philip Teirin, Tuomo Jäntin ja Joel Haahtelan uutukaiset. Ulkomaisista odottelen Haruki Murakamin ja Paul Austerin kirjoja. Tulee niin hieno kirjakevät!

Kirjastossa on jo muuten toi Haahtela hyllyssä, Kirjaniilon varauslappu pyllyssä. Sitä kohti. 

Mitäs muuta tänä keväänä luetaan?

Kuvassa on muuten Pietarista joulukuussa löytämäni tunnelmallinen kirjakauppa, jonka yhteydessä oli myös kiva kahvila. Englanninkielisten kirjojen osasto oli suppea, mutta löytyi sieltä yksi Tšehov tuliaisiksi. 

1 kommentti: