18.8.2015

Anna Todd: After

Otin tämän kirjan lukuun vähän läpällä, mutta kuinkas kävikään... Oliko tästä kirjasta kohua,vai kuvittelinko vain? Halusin tietää mistä on kyse, mutta takakannen viittaus kirjaan fiktiivisenä  One Direction- fanituksena ei varsinaisesti vedonnut. Kirja on kirjoitettu alun perin nettiin luku kerrallaan ja älyttömän monen klikkauksen jälkeen se päätyi myös painotuotteeksi.

Mutta kuulkaas, meikäläiselle tämä oli yllätys, jopa mahdollinen Fifty shadesin haastaja (kyllä, tuo kirja mainitaan tämänkin opuksen kannessa)! Alussa luin todella läpällä, kaikki kliseet löytyvät ja asetelma päähenkilöiden suhteen on se tyypillinen kokenut paha poika ja viaton topakka tyttönen.  Ja nämä soutavat ja huopaavat, soutavat ja huopaavat. Voi sitä jatkuvaa tunnemyrskyn ja draaman määrää.  Kirjan ainut sisältö on päähenkilöiden välinen suhde ja sen vääntäminen ja kääntäminen. Raskasta, joo-o.


Huomasin kuitenkin olevani koukussa, elin päähenkilöiden mukana, joitain kohtauksia en pystynyt lukemaan ilman pientä taukoa ja vatsassani oli hermostuksen perhosia, päähenkilöiden välinen suhde pyörii päässäni. Siis niin paljon että hain sarjan seuraavan osan saman tein kirjastosta (huh yksi kappale oli vielä vapaana).

Päähenkilöinä kirjassa ovat college-opiskelijat Tessa ja Hardin, jotka vastakohtaisuuksistaan huolimatta ottavat ja ihastuvat ja rakastuvat toisiinsa. Tessa on kiltti koulutyttö ja Hardin taas se paha poika.  Jänskää, kutkuttavaa luettavaa. Jotenkin tämä putos. En tajua!


Anna Todd: After 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti