9.3.2014

Sari Luhtanen & Miikko Oikkonen : Nymfit - Montpellierin legenda


Olen kerrankin ajankohtainen ja perehdyin kohta tv-sarjanakin ulos tulevaan Nymfeihin. Traileri ei lupaillut oikein mitään ja veteläksi jäi myös kirja. Henkilöt olivat tylsiä, minkäänlaista jännitettä ei saatu aikaiseksi, eikä tarinakaan kuolemattomista nymfeistä ja näiden vihollisista satyyreista huolimatta todellakaan kantanut. Tulee mieleen sana pannukakku.

TV-sarja ratsastaa todennäköisesti paljaalla pinnalla ja seksillä, sillä nymfit tarvitsevat intiimiä yhteyttä miehen kanssa elääkseen. Silloin tällöin nymfin voimat ovat liian suuret ja miesparka kohtaa kuolemansa hymy huulillaan. Juuri näin käy myös Didille, joka tappaa ensimmäisen poikaystävänsä. Kuolemaa seuraavat nymfit Kati ja Nadia, jotka vievät Didin turvaan, mutta kestää kuitenkin aikansa ennen kuin he kertovat Didille totuuden tämän todellisesta luonnosta ja syntyperästä. Rouva Blankaa häiritsi se, että Didi tyytyi siihen mitä hänelle kerrottiin eikä yrittänytkään selvittää lisää, mitä häh?!

Suurta rakkautta yritetään väsätä Didin ja lääkäriopiskelija Samulin välille, mutta näiden kahden välinen draama jää unettavaksi. Kirjan perusteella en katsoisi, mutta jos jotakuta kiinnostaa niin sarja alkaa MTV 3:lla 34.3.2014.


Sari Luhtanen & Miikko Oikkonen : Nymfit - Montpellierin legenda 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti