13.8.2013

Blanka ja Niilo juhlii!

Onnea Me! Yksi vuosi Blankan ja Niilon kirjablogia on tullut ihan huomaamatta täyteen. Eikä kumpikaan varmaan uskonut, että tulisi ;) Tahti on ollut melkolailla hidas ja silloin tällöin kiihkeäkin. Sellaista se lukeminen on, hidasta mutta kiihkeää?

Blogisynttäreistä ei sen enempää. Mutta väliaikafiiliksiä voinee tässä samalla kertoa, vaikkei mitään olekaan juuri nyt luettuna.. Kirjaniilo sai vihdoin noudettua kirjastosta Blankan jo lukeman Yösirkuksen. Olen vähän jo aloitellut ja kylläpä koukuttaa, aijai!


Yöpöydälle on alkanut muodostua myös matkakirjojen pino, jossa mm. kauan kaivattu Eeva Kilven Kuolinsiivous ja Juha Itkosen Hetken hohtava valo.

Mitä muuta on pinossa? No sunnuntain Hesarista (kuvan ryppyinen sivu pihistetty ravintolan lehdestä) tuli bongattua syksyn uutuuskirjoja. Listalle lisätään kotimaisista ainakin Tuomas Vimman Ruutukymppi, Jarkko Tontin Lento, Leena Parkkisen Galtbystä länteen, Johanna Sinisalon Auringon ydin ja Pasi Ilmari Jääskeläisen Sielut kulkevat sateessa. Tiedän melkein varmasti tykkääväni Vimmasta, Parkkisesta ja tietty Jääskeläisestä. Mutta niistä lisää, kun tämä blogin toinen vuosi tässä pääsee kunnolla käyntiin. Onnea me!

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea yksivuotiaalle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Rouva Blanka myöntää olevansa kiihkeä lukija mutta hidas kirjoittaja. Vuosi täynnä, mahtavaa! Kiva, että meille on ilmestynyt lukijoita ja Neiti Niilo, voi kun nähtäis useammin! Kirjakaupan uutuuksista Rouva Blanka bongasi hätäisesti Kristiina Vuoren Siipirikon, Kaari Utrion Seuraneidin (hitsit, mikä ylläri) ja Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Tää viimisin on ihan uusi tuttavuus, mutta herätti jännästi huomion. Huomion jännästi vei myös kymmenottelija Michael Schrader.... ;)

    VastaaPoista