20.7.2013

Charlaine Harris: All together dead

Sookie Stackhouse seikkailee taas englanniksi. Sarjan seitsemäs osa on tähän mennessä tylsin ja vampyyrit alkavat pikkuhiljaa kyllästyttämään rouva Blankaakin.
Sookie sotkeutuu taas vampyyripolitiikkaan osallistumalla Lousianan kunigattaren entouragessa vampyyrikokoukseen, jonka yhtenä merkittävimpänä tapauksena on käsitellä Sophie-Annin (kuningatar) syytettä miehensä Arkansasin vampyyrikuninkaan murhaamisesta. Sookien erityistaito, ajatusten kuuleminen on olennaisessa osassa hänen selvittäessään vampyyrien motiiveja kuningattaren haastamiseen. Kuvioissa on myös ihmistiikeri Quinn, jonka kanssa suhde ei kuitenkaan varsinaisesti etene mihinkään. Varsinkaan kun Sookie joutuu tilanteeseen, joka johtaa verisiteeseen Ericin kanssa. Verisiteen merkitys paljastunee myöhemmissä osissa.


Seitsemännessä osassa on myös ripaus nykypäivän todellisutta, sillä New Orleansissa riehunut hurrikaani Katrina on vaikuttanut Lousianan kuningattaren asemaan heikentävästi. Ei niin vauhdikasta meininkiä tällä kertaa, mutta niinkuin olettaa saattaa, sujuvaa ja helppoa ajanvietettä.

p.s Sain käsiini juuri julkaistun Annukka Salaman Piraijakuiskaajan, I'll get back to you...


Charlaine Harris 2007: All together dead (suom. 2012)

1 kommentti:

  1. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you got to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Text Your Ex Back?

    VastaaPoista