31.3.2013

Shahrukh Husain: Eroottisia myyttejä ja legendoja

Kirjailijan tavoitteena on johdannon mukaan avata seksuaalisuuden tabua muinaisilla tarinoilla, jotka kertovat aivan erilaisesta asenteesta rakkauden tekoja kohtaan. Kummallisella tavalla seksi tuntuukin nykajassa olevan joko tai. Kovaa ja kaupallistettua tai sitten asia, josta ei ole lupa puhua lainkaan. Missä on hellyys, erotiikka ja tarinat siitä, että seksuaalisuus ja sen osoittaminen on täysin luonnollinen osa ihmisen elämää ja varsin voimallinen sellainen.

Eroottiset myytit ja legendat sisältävät muinaisia kertomuksia, jotka on koottu ympäri maailmaa kerätyistä taruista. Legendoissa seikkailevat mm. Zeus ja Hera sekä Isis ja Osiris. Kertomukset eivät suinkaan sisällä pelkää yhtymisen tuottamaa hurmiota vaan kokonaisvaltaista erotiikkaa, joka on luettavissa katseissa, liikkeessä, ihastumisessa, innostumisessa, sielussa ja hengessä.

Idea on kirjassa hyvä, mutta lopputulos on tylsä. Kahlasin tarinat sinnikkäästi loppuun ja iloitsin lähinnä siitä, ettei se koukuttanut ja aikaa jäi muullekin kuin lukemiselle.

Shahrukh Husain 2002: Eroottisia myyttejä ja legendoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti