22.3.2013

42 päivää pimennossa!

Kirjaniilo istui tänään viattomasti kampaajan tuolissa naistenlehtiä selaillen.. Kirjavinkkien kohdalta piti lukea mitä uutta ja kivaa on julkaistu ja arvosteltu ja silloin se iski! Neiti Niilo on elänyt luolassa, ollut kuuro ja sokea, eikä intuitio-kanavakaan ole ollut päällä. Mikä järkytys!

Suosikkikirjailijani Leena Krohn on kaikessa hiljaisuudessa (tuskin!) helmikuun yhdeksäs päivä julkaissut uuden ihmeteoksen, jota tiedän jo etukäteen suorastaan rakastavani. Maksoin leikatuista senteistä ja ryntäsin sydän toivoa täynnä sadan metrin päähän kirjastoon. Jos kukaan muukaan ei olisi huomannut? Jos se vaikka olisi uutuushyllyssä, unohtuneena muiden kirjojen taakse?


Joku näkevä ja kuuleva oli ehtinyt ensin. Tai tarkemmin kolme näkevää ja kuulevaa (tässä välissä on kai mainittava että yksi Krohnin teoksista on nimeltään Kolme sokeaa miestä ja yksi näkevä) oli ehtinyt ensin. Kirjoja on kaksi ja nyt varauksiakin on kaksi. Jos hyvin käy, saan Hotel Sapiensin kolmen viikon sisällä, jolloin ehdin ottaa sen matkakirjaksi Atlantin toiselle puolen. Sepä olisi mukavaa! Olen toiveikas!

Leena Krohn on nero! Ja Truman Capoten Aamiainen Tiffanylla oli sentään hyllyssä.

Kuvan tekstiteos on muuten pariisilaisesta tavaratalosta. Mielestäni varsin oivaltava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti